Mail.ruПочтаМой МирОдноклассникиВКонтактеИгрыЗнакомстваНовостиКалендарьОблакоЗаметкиВсе проекты

Перевод с английского на украинский

Женя Куликовский Ученик (209), на голосовании 11 лет назад
Переведите с английского языка на УКРАИНСКИЙ этот текст.  

Только пожалуйста не копируйте с Google и тп. потому что нужен корректный перевод.  

P.S. Я и сам могу но мне лень корректировать

A Family Is a Little World Created by Love

A family is a little world. It has its own territory which is a house or a flat. It has its own population. These are the family members. They speak their own language. If people are kind to each other, they have good relationships, and the family is friendly. All the families have their own rules. The most important rule is to respect each other. Family members must share their household chores, then they will have more free time to spend together.

Our aunts, uncles, nieces, nephews and cousins are our relatives. We meet at the weekends and for holiday celebrations. This helps us to keep the family traditions with great honour. We love each other and never argue. We help and support each other. This helps our family to be a unit, a little world created by love.

Everyone in our family is unique. We look alike in appearance, but we are different in our characters, hobbies and interests.

Голосование за лучший ответ
sizif86 Гуру (3022) 11 лет назад
сім'я - це маленький світ створений любов'ю. сім'я -це маленький світ. Вона має власну територію яка визначається межами квартири або будинку. Маю своє населення (чисельність) . Вони є членами сім'ї. Вони розмовляють своєю власною мовою. Якщо люди люб'язні один до одного, вони мають гарні стосунки, і як результат сім'я є дружньою. Кожна сім'я має свої правила. Найголовнішим з яких є - повага один до одного. Члени сім'ї мають розподіляти між собою хатні обов'язки, адже тоді вони матимуть більше вільного часу аби проводити його разом. Наші тітки, дядьки, племінниці, племінники, кузени (двоюрідні брати та сестри) , наші родичі. Ми навідуємося до них на вихідних та свята. Це допомагає підтримувати честь (шану, благородність)  наших сімейних традицій. Ми любимо один одного і ніколи не сваримось. Ми допомагаємо і підтримуємо один одного. Це допомагає нашій сім'ї бути єдиним цілим, маленьким світом який створений любов'ю. Кожен в нашій родині унікальний (особливий).   Можливо зовні ми виглядаємо однаково,  тим не менш маємо різні риси характеру, захоплення (хобі), інтереси.
Писец.... Как дурак занимаюсь не своим делом.. . (Світ створений любовью - ага только они забіли что дети не в капусте рождаются))))   
Похожие вопросы