Top.Mail.Ru
Ответы

Хлопець пропонує заручитись. Але все не так просто, потрібна порада...

Мені 16, хлопцю 21, навчаюсь в 11 класі, він працює вже. Він цілком серйозний, дуже кохає мене, як і я його. Зараз мода пішла на поняття "не нагулявся", "не нагулялась". Ні, це ситуація інша. Я дівчина хоч і не така доросла, але мої пріорітети достатньо сформовані і я знаю чого хочу від життя, точно так і мій хлопець. Ну ось справа в тому, що хлопець іде в АТО через місяць і він дуже хоче знати, що я його чекаю... Вчора запропонував мені заручитись. Ні, не одружуватись, а поки просто заручитись. Він знає і розуміє, що я хочу виучиться ще. Ось в тому й справа, що я хочу сказати "Так", але проблема то в тому, що мені 16 років, сама я приймати рішення не можу, а для батьків я маленька дівчинка... Тато скаже з мамою "та звичайно, ага, да, дуже смішно", тобто все з сарказмом... Батьки з ним поки не знайомі, але він хоче. Та тут навіть знайомити не знаю як їх, з батьками проблемно в цьому плані, я не можу сказати, що вони так розуміють мене.. Дуже тяжко. Що ви скажете?

По дате
По рейтингу
Просветленный
11лет

Δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα από εσάς γραπτή. Θα μπορούσατε να γράψετε σε κανονική γλώσσα, δεν είναι ο σκύλος;!

Ученик
11лет

Ну и что ты тут накалякала, со словарем сидеть что ли до вечера

Мудрец
11лет

Я конечно полностью так и не понял, но что славно! Как же прекрасен Украинский язык! Читаю его ...почти ничего не понимаю, но очень приятно! Да не то, что приятно - я в полном восторге!)))
Но по существу я всё же помочь не смогу.. НО как восхитителен украинский язык! Какая буря эмоций! Ксюша, хоть вам и 16 - Ценю!))) +++++++++++Батьки привет и доброго ему вразуминия в данном вопросе!)))

Источник: Всего Доброго Вам!)))

Видео по теме