Хлопець пропонує заручитись. Але все не так просто, потрібна порада...
Мені 16, хлопцю 21, навчаюсь в 11 класі, він працює вже. Він цілком серйозний, дуже кохає мене, як і я його. Зараз мода пішла на поняття "не нагулявся", "не нагулялась". Ні, це ситуація інша. Я дівчина хоч і не така доросла, але мої пріорітети достатньо сформовані і я знаю чого хочу від життя, точно так і мій хлопець. Ну ось справа в тому, що хлопець іде в АТО через місяць і він дуже хоче знати, що я його чекаю... Вчора запропонував мені заручитись. Ні, не одружуватись, а поки просто заручитись. Він знає і розуміє, що я хочу виучиться ще. Ось в тому й справа, що я хочу сказати "Так", але проблема то в тому, що мені 16 років, сама я приймати рішення не можу, а для батьків я маленька дівчинка... Тато скаже з мамою "та звичайно, ага, да, дуже смішно", тобто все з сарказмом... Батьки з ним поки не знайомі, але він хоче. Та тут навіть знайомити не знаю як їх, з батьками проблемно в цьому плані, я не можу сказати, що вони так розуміють мене.. Дуже тяжко. Що ви скажете?
Δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα από εσάς γραπτή. Θα μπορούσατε να γράψετε σε κανονική γλώσσα, δεν είναι ο σκύλος;!
Ну и что ты тут накалякала, со словарем сидеть что ли до вечера
Я конечно полностью так и не понял, но что славно! Как же прекрасен Украинский язык! Читаю его ...почти ничего не понимаю, но очень приятно! Да не то, что приятно - я в полном восторге!)))
Но по существу я всё же помочь не смогу.. НО как восхитителен украинский язык! Какая буря эмоций! Ксюша, хоть вам и 16 - Ценю!))) +++++++++++Батьки привет и доброго ему вразуминия в данном вопросе!)))