Практика по С++(требуется ваша помощь)
Тема: "Функції і масиви"
Мета: Організувати обробку масивів з використанням функцій, навчитися передавати масиви як параметри функцій.
Задание: Написати функцію, для пошуку максимального елемента у вказаному рядку двовимірного масиву. Зсунути в двовимірному масиві всі рядки циклічно управо на кількість елементів рівне максимальному елементу в цьому рядку.
Помогите мне с этим!
Тема: "Функции и массивы"
Цель: Организовать обработку массивов с использованием функций, научиться передавать массивы как параметры функций.
Задание: Написать функцию, для поиска максимального элемента в указанной строке двумерного массива. Сдвинуть в двумерном массиве все строки циклически вправо на количество элементов равное максимальному элементу в этой строке.
Помогите мне с этим!
вся ця фігня вже багато років є в інтернеті, все, що тобі потрібно для вирішення цієї задачи, так це вбити в гугль -
c++ pass array to function і перше ж посилання зробить тебе радіти http://www.tutorialspoint.com/cplusplus/cpp_passing_arrays_to_functions.htm, ну а друге завдання, котре стосується пошуку максимального елементу і зсуву елементів масиву на це число, я тобі пропоную зробити самому, якщо ти дійсно хочеш чогось навчитись, тому що там немає абсолютно нічого складного
Тебе наверное тоже будет очень весело читать, если тут какой-нибудь дебил будет задавать вопросы на немецком языке.
А я и не заметил. Моя вина, признаю!