Вітаю. Я нещодавно купив светоотражаючу футболку HOGERT на сайті
https://eurosiz.ua/ , і ось чому. Якраз працюю на об'єктах, де необхідно бути помітним для інших працівників і водіїв, особливо в умовах низької видимості — ранки, вечори або погана погода. До цього використовував звичайний одяг, але зрозумів, що для безпеки краще мати спеціальний одяг з відбиваючими елементами. Футболка HOGERT виготовлена з 100% поліестеру, і вона досить легка (150 г/м²), тому влітку в ній не жарко, навіть якщо працюєш на відкритому повітрі. Вона дуже зручна у носці і в рази краще за звичайні футболки тим, що на ній є пришиті светоотражаючі ленти. Я спочатку не був переконаний, що ці стрічки дійсно допоможуть, але після того, як одна з моїх змін припала на сутінки, я зрозумів, наскільки важливо бути видимим. Вони реально працюють! Я навіть отримав пару коментарів від колег, які відзначили, що мене добре видно з відстані. Загалом, футболка дуже зручна, матеріал приємний на дотик, нічого не сковує рухів, а відбиваючі елементи дають додаткову впевненість. Я купував її через сайт, і замовлення обробили швидко, доставка не затримувалася. Співпраця була без проблем, товар відповідав опису. Вона стала важливим елементом мого робочого гардеробу, адже безпека — понад усе. Якщо хтось ще вагається, чи варто купувати таку річ, я можу точно сказати, що це не тільки корисно, а й комфортно.
Один сидит и работает (не полностью одетый) и начальство возмущается, а другой страдает фигнёй или спит (но в спец одежде полностью) и начальнику пох…
Как вы считаете, можно ли находиться на работе одев только рабочую куртку?