Mail.ruПочтаМой МирОдноклассникиВКонтактеИгрыЗнакомстваНовостиКалендарьОблакоЗаметкиВсе проекты

Помогите срочно!!!!!!!!!!!!!! С анг 7класса

VarvaraQWZ bard Ученик (15), открыт 3 недели назад
4 ответа
famov dev Знаток (348) 3 недели назад
завтра скажу подожди чуть чуть
Владимир Брежнев Ученик (128) 3 недели назад
Music plays an important role in my life. I love listening to music because it helps me relax and inspires new ideas. I used to listen only to popular genres, but over time my tastes have changed, and now I enjoy jazz and classical music. I usually listen to music with headphones while doing tasks or resting. Music helps me cope with stress and makes my life brighter and more joyful.
Дима Холод Мастер (1747) 3 недели назад
Music plays a significant role in my life. I used to think of music as just background noise, but now I am fond of it and appreciate its power. I have been listening to classical music since childhood, and I prefer it over my usual activities like studying or reading because it helps me concentrate. As I grew older, my tastes evolved, and I became keen on jazz and rock because they evoke strong emotions and inspire creativity. Listening to my favorite music helps me relax and cope with stress, making my life richer and more fulfilling.

**Русский перевод:**

Музыка играет значимую роль в моей жизни. Раньше я считал музыку просто фоновым шумом, но теперь я увлекаюсь ею и ценю её силу. Я слушаю классическую музыку с детства, и я предпочитаю её во время занятий, таких как учёба или чтение, потому что она помогает мне сосредоточиться. По мере взросления мои вкусы изменились, и я стал увлекаться джазом и роком, потому что они вызывают сильные эмоции и вдохновляют на творчество. Прослушивание любимой музыки помогает мне расслабиться и справляться со стрессом, делая мою жизнь более насыщенной и полноценной.
Похожие вопросы