Помогите пж Д/з по Английскому
Read the letter and choose True or False for the following statements.
Hi Sam,
Any plans for the weekend? My parents are taking me and my brother to Legoland this weekend. It’s going to be great. We can ride the roller coaster there and make models of famous buildings with plastic bricks.
My mum said we can have lunch there. She knows a very nice café, where a chef cooks dishes in Lego style. My father is going to drive us there at about 7 am on Saturday.
We will spend the whole day there. In the evening we will have dinner and walk around the town. We will come back home at 9 pm.
Write me back and tell me about your plans. I really want you to come with us. It will be great!
See you soon,
Adam
1. Sam is inviting his friend Adam to Legoland this weekend.
True
False
2. They are going to Legoland by car.
True
False
3. They are going to have lunch at the café in Legoland.
True
False
4. They are going there on a Sunday morning.
True
False
5. They are going to stay in Legoland for two days.
True
False Перевод Прочтите письмо и выберите True или False для следующих утверждений.
Привет, Сэм.,
Какие планы на выходные? Мои родители везут меня и моего брата в Леголенд на этих выходных. Это будет здорово. Мы можем кататься там на американских горках и делать модели знаменитых зданий из пластиковых кирпичиков.
Моя мама сказала, что мы можем пообедать там. Она знает очень милое кафе, где шеф-повар готовит блюда в стиле Lego. Мой отец собирается отвезти нас туда примерно в 7 утра в субботу.
Мы проведем там весь день. Вечером поужинаем и прогуляемся по городу. Мы вернемся домой в 9 вечера.
Напиши мне в ответ и расскажи о своих планах. Я действительно хочу, чтобы ты поехал с нами. Это будет здорово!
Скоро увидимся,
Адам
1. Сэм приглашает своего друга Адама в Legoland на эти выходные.
Правда
Ложь
2. Они едут в Леголенд на машине.
Правда
Ложь
3. Они собираются пообедать в кафе в Леголенде.
Правда
Ложь
4. Они собираются туда воскресным утром.
Правда
Ложь
5. Они собираются остаться в Леголенде на два дня.
Правда
Ложь
Лень
Ты дебил?
Ты тупарылй?