Top.Mail.Ru
Ответы

Сочинение на тему семья по белорусскому языку

Сачыненне разва разважанне

1) Каго можна сапраўдным сябрам?

2). Што значыць быць добрай
дачкой?"

03), кого называюць міласэрным чалавекам?

4) як бы я хацеу́ла, каб да мяне аднасіліся іншыя?

5) Я і мае адносін з адна класнікамі

помогите пожалуйста написать, заранее огромное спасибо

По дате
По рейтингу
Знаток
1мес

Мая сям'я складаецца з пяці чалавек: маці, бацька, малодшая сястра, брат і я. Мы ўсе вельмі розныя, але нас яднае ўзаемапавага і цеплыня, якая панауе ў нашай сям'і. 2

Маці — сэрца нашай сям'і. Яна заўсёды клапоціцца пра нас, падтрымлівае ў цяжкія моманты і дапамагае ва ўсім. Маці вельмі працавітая і заўсёды знаходзіць час, каб прыгатаваць для нас нешта смачнае, нават пасля доўгага працоўнага дня. 2

Бацька — гэта аснова нашай сям'і. Ён мудры і справядлівы чалавек, які вучыць нас самастойнасці і адказнасці. Яго парады заўсёды каштоўныя і дапамагалі мне ў многіх жыццёвых сітуацыях. 2

Малодшая сястра — гэта радасць і весялосць у нашай сям'і. Яна заўсёды знаходзіць, як нас развеселіць, часта прыдумвае нейкія цікавыя гульні або жарты. 2

Мой брат — гэта чалавек, на якога я заўсёды магу пакласціся. Хоць ён старэйшы за мяне толькі на некалькі гадоў, у яго ўжо шмат мудрасці і жыццявога досведу. 2

Наша сям'я жыве дружна і зладжана. Мы шмат часу праводзім разам: глядзім кіно, ладзім сямейныя вячэры, ходзім на прагулкі. Асабліва люблю, калі ўся сям'я збіраецца за вялікім сталом, і мы размаўляем пра тое, як прайшоў дзень, дзялімся ўражаннямі і планамі на будучыню. 2

Маё сямейства — гэта не проста людзі, з якімі я жыву. Гэта тыя, хто дапамагае мне расці і развівацца як асобе. Я вельмі ўдзячны за тое, што ў мяне ёсць такая цудоўная сям'я, якая заўсёды побач, у цяжкія і шчаслівыя моманты.