Що мені робити
У мене були друзі яких я дуже сильно люблю і не можу відпустити, але через те що один хлопець з нашої компанії штовхнув мене і я лежу в лікарні))) мама наисала заяву в поліцію. І ці друзі обурились бо по їх словам друзі на друзів заяву не пишуть ))і зараз я не знаю що робити як дуже сумую за ними бо до того у мене не було друзів і людей які розуміли мене і зараз це все дуже важко ))я не знаю що робити і мама заборонила з ними спілкуватись у подальшому .Але я все ще можу переконати її забрати заяву і помиритись зз ними але тут таке питаня або сім*я або друзі
Если тот парень твой друг и тем более если он знает, что твоя мама написала заявление, он должен пойти к твоей маме и попросить прощенья. Вот так делается по человечески, т. е. в этой ситуации это будет правильно и тем более по-мужски. И тогда возможно твоя мама заберёт заявление. В другом любом случае твоя мама права будет его хоть под тюрьму подставить. А если твой друг ещё и посмеивается над всей этой ситуацией, то он - не друг тебе и не мужчина вообще, а мальчик, как минимум, а может и урод моральный. А мама права, что написала заявление. Твой настоящий друг - это мама твоя.
хорошо толкнул, лежишь в больнице, а могла бы лежать в... деревянном пиджаке.
Думай головой!
Ви зробили помилку, задіявши до цієї справи маму. Ви маєте самі відповідати за своє життя та вчинки. Якщо Ви самостійний хлопец, а не мамина сина, Ви повинні цю справу владнати самі.