Инга Коннова
Знаток
(489)
16 лет назад
Description
Vareniki are small pastries made from unleavened dough with a filling from berries, tvorog, cheese and other things. Vareniki are served boiled with sour cream, sugar and butter.
Ingredients
Filling:.
500 g tvorog (farmer cheese).
2 ea eggs.
50 g sugar.
salt.
Dough:.
300 g flour.
1 ea egg.
150 g water.
Method
Knead dough from water, eggs and flour (add more flour if needed) and roll out finely. Make rounds with a glass or a cup. Put the filling in the center of every round and pinch the opposite edges.Filling: Combine all the ingredients and run through a sieve.Cook in boiling lightly salted water until vareniki are on the surface. Serve with sugar and sour cream
Kolya Farsh
Мастер
(2167)
16 лет назад
Рецепты то перевести можно. А вот на счёт простоты. Вы где-нибудь видели "ПРОСТОЙ" рецепт борща?
Анжела ГубареваМастер (2233)
16 лет назад
Я его регулярно готовлю,доне нравится,проблема в другом-болели з недели,лежали в больнице,сегодня первый день в школе.А завтра-открытый урок по английскому,такое задание!