Top.Mail.Ru
Ответы

Помогите решить тест!

1)My brother …tennis.
A)do not play
B)does not play
C)not plays
2)The lesson is over. You…go.
A)can
B)are to
C)may
3)This cake is…than the one we bought yesterday.
A)tasty
B)the tastiest
C)tastier
4)We … to the cinema yesterday.
A)went
B)were going
C)gone
5)I work … the factory.
A)on
B)at
C)in
6)Our city …in 1723.
A)founded
B)was found
C)was founded
7)What…you? I …a doctor
A)is; am
B)are; was
C)are; am
8)This is my book. …. is in the bookcase.
A)Your
B)Yours
C)You
9)…do you like to do on days off?
A)What
B)How
C)When
10)Mary grows pot flowers, …she?
A)Don’t
B)Does
C)Doesn’t she
11)I … go to the library tomorrow
A)Will not
B)Went
C)Won’t
D)Is
12)Peter …drive his father’s car
A)Is to
B)May
C)Can
D)Cans
13)… do you like to spend weekend?
A)How
B)What
C)Where
D)Who
14)You …visit Paul at the hospital
A)Should
B)May
C)Are able
D)Is allowed
15)… is a teacher.
A)She
B)He
C)I
D)They
16)My younger brother …swim.
A)Has
B)Can’t
C)Cannot
D)Is
17)I am … the university now
A)Near
B)At
C)On
D)Over
18)My grandparents … in Bulgaria
A)Are
B)Was
C)Were
D)Am
19)This dish is…
A)Delicious
B)The most delicious
C)The delicious
D)A delicious
20)Helen likes … historical novels
A)To read
B)Reading
C)Read
D)Reads

По дате
По рейтингу
Аватар пользователя
Мудрец

1) My brother …tennis.
- Correct answer: B)does not play

2) The lesson is over. You…go.
- Correct answer: A)can

3) This cake is…than the one we bought yesterday.
- Correct answer: C)tastier

4) We … to the cinema yesterday.
- Correct answer: A)went

5) I work … the factory.
- Correct answer: C)in

6) Our city …in 1723.
- Correct answer: C)was founded

7) What…you? I …a doctor
- Correct answer: C)are; am

8) This is my book. …. is in the bookcase.
- Correct answer: B)Yours

9) …do you like to do on days off?
- Correct answer: A)What

10) Mary grows pot flowers, …she?
- Correct answer: C)Doesn’t she

11) I … go to the library tomorrow
- Correct answer: C)Won’t

12) Peter …drive his father’s car
- Correct answer: C)Can

13) … do you like to spend weekend?
- Correct answer: C)Where

14) You …visit Paul at the hospital
- Correct answer: A)Should

15) … is a teacher.
- Correct answer: A)She

16) My younger brother …swim.
- Correct answer: B)Can’t

17) I am … the university now
- Correct answer: B)At

18) My grandparents … in Bulgaria
- Correct answer: C)Were

19) This dish is…
- Correct answer: A)Delicious

20) Helen likes … historical novels
- Correct answer: B)Reading

Аватар пользователя
Знаток

Как помочь решить тест?

Аватар пользователя
Ученик

Тут без контекста ничего не поделаешь