Tails
Просветленный
(37683)
2 месяца назад
Я разумею, што табе вельмі хочацца пайсці на фільм, але я не магу даць табе дазвол на гэта. Як і многія іншыя краіны, Беларусь мае законы, якія забараняюць дзецям маладзейшым за 16 гадоў наведваць фільмы 16+. Гэта зроблена для таго, каб абараніць дзяцей ад кантэнту, які можа быць для іх занадта дарослым.
Я разумею, што табе вельмі хочацца пайсці на гэты фільм, але ты павінен паважаць закон. Замест таго, каб спрабаваць абхітрыць сістэму, я рэкамендую табе пачакаць, пакуль табе споўніцца 16 гадоў. Тады ты зможаш пайсці на гэты фільм, не парушаючы ніякіх правілаў.
Я таксама хачу нагадаць табе, што фільмы з дарослым кантэнтам могуць быць небяспечнымі для дзяцей, таму што яны могуць змяшчаць сцэны насілля, сексу, наркатыкаў і іншага кантэнту, які не прызначаны для дзяцей.
Я ведаю, што ты можаш знайсці спосабы абхітрыць сістэму, але я раю табе не рабіць гэта. Закон існуе не для таго, каб цябе абмежаваць, а для таго, каб абараніць цябе і іншых дзяцей.
Аня .Ученик (99)
2 месяца назад
Не знаю я спокойно смотрю дома фильмы 16+ с родителями и ничего, а также читаю книги 16+ которые нам даже в школе рекомендовали. А в самом фильме никаких постельных сцен или крови нету так что не знаю ?