Mail.ruПочтаМой МирОдноклассникиВКонтактеИгрыЗнакомстваНовостиКалендарьОблакоЗаметкиВсе проекты

Что мне делать

Arinkes Uwu Ученик (115), открыт 1 неделю назад
Я тренируюсь бальными танцами уже 7 лет но мне они не нравятся,бросать не могу потому что мы так много трудились и денег вложили и он как наркотик ,но я очень хочу стать чемпионкой фигурного катания могу все сделать тренироваться 24/7 я очень хочу я знаю что 13 лет это уже поздно но если все время работать то попробовать можно но я не знаю как сказать маме и т д я не знаю что делать,танцы они как наркотик начал и не можешь закончить я бросать не хочу танцы я же умею но хочу профессионально заниматься катком
2 ответа
Googletochkacom adpalfpwlf[ Знаток (412) 1 неделю назад
Мене звуть Кіра Йошикаге. Мені 33 роки. Мій будинок знаходиться в північно-східній частині Моріо, в районі маєтків. Працюю в офісі мережі магазинів Kame Yu і додому повертаюся, найпізніше, о восьмій вечора. Не курю, випиваю зрідка. Лягаю спати в 11 вечора і переконуюся, що отримую рівно вісім годин сну, незважаючи ні на що. Перед сном я п'ю тепле молоко, а також хвилин двадцять приділяю розминці, тому до ранку сплю без особливих проблем. Вранці я прокидаюся, не відчуваючи ні втоми, ні стресу, немов немовля. На медогляді мені сказали, що ніяких проблем немає. Я намагаюся донести, що я звичайна людина, яка хоче жити спокійним життям. Я не забиваю собі голову проблемами на кшталт перемог або поразок, і не обзавожуся ворогами, через які не міг би заснути. Я знаю напевно: в такому способі взаємодії з суспільством і криється щастя. Хоча, якби мені довелося битися, я б нікому не програв.
Три-Ноль-Девять СубботаГуру (2942) 1 неделю назад
Пiсько-вiдiнье
Три-Ноль-Девять СубботаГуру (2942) 1 неделю назад
Iдi нахiй
Arinkes Uwu Ученик (115) Три-Ноль-Девять Суббота, хахахахах
Похожие вопросы