Top.Mail.Ru
Ответы
Бог, вера, религия
+1

Посоветуйте молитву, подробности в описании

Родители стали как то часто ругаться, и такое ощущение что атмосфера в доме не много испортилась, я христианин, можете посоветовать молитву? Что бы родители не ругались, ну и для общего счастья) ну и может кроме молитвы ещё что то может сделать тоже можете посоветовать

По дате
По рейтингу

Господи помоги! И свое пожелание.

Высший разум

Молитва на умиротворение враждующих (об умножении любви)

Владыко Человеколюбче, Царю веков и Подателю благих, разрушивший вражды средостения и мир подавший роду человеческому, даруй и ныне мир рабом Твоим; вкорени в них страх Твой и друг ко другу любовь утверди; угаси всяку распрю, отыми вся разгласия соблазны. Яко Ты еси мир наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

=======================================================

О умножении любви и искоренении ненависти и всякой злобы

Тропарь

Союзом любве апостолы Твоя связавый, Христе, и нас Твоих верных рабов к Себе тем крепко связав, творити заповеди Твоя и друг друга любити нелицемерно сотвори, молитвами Богородицы, едине Человеколюбче.

Кондак

Пламенем любве распали к Тебе сердца наша, Христе Боже, да тою разжигаеми, сердцем мыслию же и душею, и всею крепостию нашею возлюбим Тя, и искренняго своего яко себе, и повеления Твоя храняще, славим Тя, всех благ Дателя.

==================================

Псалом 90-й

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится, речет Господеви: Заступник мой еси и прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи и от словесе мятежна; плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися; оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы, летящия во дни, от вещи*, во тьме преходящия, от сряща** и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится; обаче очима твоима смотриши и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое; Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему: яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возьмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою; на аспида и василиска наступиши, и поперши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и; покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его; с ним есмь в скорби, изму его и прославлю его; долготою дней исполню его и явлю ему спасение Мое.

здесь ещё - https://azbyka.ru/molitvoslov/molitvy-o-primirenii-vrazhduyushhix.html

Так же сходите в Церковь... поставьте свечку и помолитесь о умножении любви

Просветленный

Чтобы не ругаться, нужно разрешать конфликт, а не молитвы читать. Пускай вы и верующий, но это не значит, что нужно скидывать все проблемы на кого-то или что-то другое

Просветленный

Может пригодится, погуглите: порча на ссоры в семье