Кто знает финский язык? помогите с переводом
Eilen näin muutamia teistä Bik Bokissa, siellä oli koko päivän kovasti kuhinaa, iloisia kohtaamisia ja aurinkoisia shoppailijoita. Kiitos kaikille, jotka pyörähtivät paikan päällä, oli ihana nähdä. “Työaikani” ulkopuolella oli pari kohtaamista, joista yksi jäi erityisesti mieleeni ja kun vain ajattelenkaan sitä, kyyneleet nousevat silmiini. Joskus sitä tuntee itsensä niin voimattomaksi, sillä olisin halunnut kovasti auttaa, mutta mitään en voi tehdä. Luetkohan tämän? Toivon sinulle koko sydämestäni kaikkea hyvää ja lupaathan uskoa, että tunnelin päässä on valoa näkyvissä. Ajattele, mitä kaikkea elämällä on tarjota sinulle ja mitä voisitkaan vielä kokea.
Tyttäreni laulaa jatkuvasti “Tassuni tietävät sen, yksin et voi olla onnellinen…” Se on pätkä jostain jonkun hölmön piirretyn tunnarista, mutta ajattelen, että se on omalla kohdallani ihan totta. Lupaan pysähtyä, olla kiitollinen näistä kahdesta pienestä ja kaikesta rakkaudesta, mitä minun ympärilläni on. Viettäkää ihana sunnuntai <3
Вчера я видел некоторые из вас в bik Bok, было много шума в течение дня, счастливых встреч и солнечный покупателей. Спасибо всем, кто оказался на месте, это было прекрасно, чтобы видеть. "Время работы" вне было несколько встреч, одна из которых осталась со мной, и особенно, когда вы просто думаю, все слезы подняться на моих глазах. Иногда он чувствует себя так бессильны, потому что я хотел, чтобы выручить нас, но я ничего не могу сделать. Вы читали это? Я желаю вам всего наилучшего всем своим сердцем и обещания, чем полагать, что в конце тоннеля виден свет. Подумайте обо всех вещах может предложить жизнь вас и что вы не могли даже чувствовать.
Моя дочь поет постоянно "Точно знаю, что, в одиночку, вы не можете быть счастливыми ..." Это отрывок из песни мультфильма, но я думаю, что это совершенно верно в моем случае. Я обещаю, чтобы остановить, чтобы быть благодарны за эти два маленьких, и со всей любовью, что есть вокруг меня. Проведите замечательный воскресенье <3
перевести можно.. . но стоит ли?