Подскажите с английским пожалуйста.. . тут кое-что непонятно...
1. Можно ли писать 2 глагола рядом? I may send the video by e-mail. Да и построено как-то коряво.. . Я могу отослать это видео через электронную почту имелось ввиду
2. Как будет: Я не знаю сможешь ли ты понять, как я говорю по-немецки. Вот ошибочный вариант: But I don't know could you understand what i said in German.
3. Как будет: Но ветер помешал мне, когда я делал запись. Вот ошибочный вариант: but wind has diturbed me when i made the record,
4. Тут правильно написаны прилагательные? it's a person who like deserted, weird and interesting places.
Можно 2 глагола-модальньiй (can, may, must) впереди. 1.I can send the video by e-mail. 2.I don't know whether you can understand my German. 3.The wind had disturbed me when I made the record. 4.It's a person who likeS...
I can send this video by e- mail.( can> may > must).Это модальные глаголы. May - в значении можешь послать, а можешь и не послать. 2.I don't know if you will be able to understand how I speak German. 3. But the wind disturbed me when I made the record.