Переведите пожалуйста этот текст на английский язык.
Ингредиенты
Яблочный пирог. Ингредиенты
* 1 кг яблок (желательно, кислых или кисло-сладких)
* 200 г сахара
* 200 г сливочного масла или маргарина
* 5 яиц
* 2 ч.л. разрыхлителя (или 1 ч.л. гашеной соды)
* 600-700 г муки
Крем:
* 500 г сметаны (15-20%)
* 200 г сахара
Рецепт приготовления
Масло растереть с сахаром.
Добавить яйца, хорошо перемешать.
Добавить разрыхлитель и муку и замесить тесто.
Яблоки почистить, удалить сердцевину.
Порезать тонкими ломтиками.
Противень (я использовала противень размером 30х22 см, и глубиной 4 см) застелить бумагой для выпечки или смазать маслом.
Выложить 2/3 теста, разровнять.
На тесто выложить яблоки, разровнять.
Из оставшегося теста сделать "косички".
Для этого надо скатать жгутик.
Затем его приплюснуть.
Ножом сделать надрезы.
Выложить "косички" на пирог.
Поставить пирог в разогретую до 180 градусов духовку.
Выпекать в течение 30-35 минут.
Для крема сметану смешить с сахаром.
Горячий пирог залить кремом. Дать остыть, затем разрезать на порции.
Приятного аппетита!
ПЕРЕВОД НА ТРОЕЧКУ, ДОСЛОВНЫЙ The Apple pie. Ingredienty
* 1 kgs apples (advisable, tart or sweet-and-sour)
* 200 grams of sugar
* 200 cream butter or oleomargarine
* 5 eggs
* 2 ch.l. разрыхлителя (or 1 ch.l. used soda)
* 600-700 grams of flour
Cream:
* 500 sour cream (15-20%)
* 200 grams of sugar
Recipe of the preparation
The Butter to grind with sugar.
Add the egg, well mixing.
Add разрыхлитель and flour and make the dough
delete the core of apple
Cut the fine slice.
The Baking sheet (I used the baking sheet by size 30х22 refer to, and depth 4 refer to) put paper for baking or swab the mask.
put 2/3 tests, level.
On dough place apple, level.
From remained test to do "pigtails".
For this it is necessary to roll down .
Then his(its) flatten.
The Knife to do the cuts.
Put "pigtails" on pie.
Put(deliver) the pie in stove hot before 180 degrees dutch over during 30-35 minutes.
For cream sour cream to make laugh with sugar.
The Hot pie to flood cream. Give to cool off, then cut on portions.
Ingredients
are an apple-pie. Ingredients
* 1 kg of apples (desirably, sour or kislo-sladkikh)
* 200 gramme of sugar
* 200 gramme of creamy butter or margarine
* 5 eggs
* 2 ch.l. razrykhlitelya (or 1 ch.l. gashenoy soda)
* 600-700 gramme of flour
Cream:
* 500 gramme of sour cream (15-20%)
* 200 gramme of sugar
Recipe of preparation
To pound butter with sugar.
To add eggs, it is good to mix.
To add razrykhlitel' and flour and involve dough.
To clean apples, delete a core.
To cut with thin slices.
Roasting pan (I used